Pogoji uporabe spletne trgovine balinarske-krogle.si

Splošni pogoji spletne trgovine balinarske-krogle.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. Lastnik spletne trgovine balinarske-krogle.si je podjetje Magola d.o.o., Kolodvorska 21, 6230 Postojna in si kadarkoli pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev uporabe brez predhodnih obvestil in pričnejo veljati takoj, ko so objavljeni na spletni strani www.vipi.si.

 1. Splošni pogoji

  Prosimo, da pred uporabo spletne trgovine balinarske-krogle.si pazljivo preberete Splošne pogoje uporabe. Če se z njimi ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine ne uporabljate.

  Spletna trgovina balinarske-krogle.si si pridržuje možnost napak pri cenah izdelkov, opisih, tehničnih specifikacijah in ne prevzemamo odgovornosti ali jamstva za točnost informacij. Vse fotografije so simbolične.

  2. Postopek nakupa v spletni trgovini balinarske-krogle.si


  Naročilo nakupa je razdeljeno na pet korakov in se sklepa v slovenskem jeziku ter je zavezujoče tako za kupca kot prodajalca.

  1. korak

  V spletni trgovini uporabnik izbere željene izdelke in jih doda v košarico s klikom na ustrezno ikono. V košarico se lahko doda poljubno število izdelkov. Ko uporabnik z dodajanjem izdelkov zaključi, lahko nadaljuje z nakupovanjem (izdelki se v košarici shranijo za kasnejši nakup) ali zaključi nakup. Izdelke v košarici lahko poljubno brišete z ikono "X" oz. spreminjate količino. Ko je uporabnik naročilo oblikoval se pomakne na naslednji korak s klikom na ikono "Naprej".

  2. korak

  Registrirani uporabniki vpišite svoje uporabniško ime in geslo v namenski polji. Neregistrirani uporabniki se morajo za nakup registrirati z vnosom E-poštnega naslova in klikniti ikono "Ustvarite račun" in nato izpolniti obrazec. Vnosna polja, ki so označena z zvezdico, morajo biti izpolnjena obvezno.

  3. korak


  Preglejte ali je naslov za dostavo in plačilo pravilen. Če želite izdelek poslati na vaš naslov kjer ste dosegljivi dopoldan, lahko naslov za dostavo spremenite. Na naslednji korak se pomaknite s klikom na ikono "Naprej".

  4. korak


  Izberite način dostave. Možna je dostava preko GLS. Pred nadaljevanjem pazljivo preberite Splošne pogoje uporabe in kliknite belo ikono, če Splošne pogoje uporabe sprejemate oz. prenehajte uporabljati spletno trgovino, v kolikor jih ne želite sprejeti. Na naslednji korak se pomaknite s klikom na ikono "Naprej".

  5. korak


  Izberite način plačila. Možnost plačila je po ponudbi z nakazilom na transakcijski račun. Podrobnosti za nakazilo boste prejeli na vaš elektronski naslov. Potrdilo o oddanem naročilu boste prejeli na vaš elektronski naslov.

  3. Registracija uporabnika


  Kupec z registracijo potrjuje, da sprejema Splošne pogoje uporabe spletne trgovine (objavljeni na tej strani). Za nakup izdelka v spletni trgovini se je potrebno registrirati. Z registracijo v spletno trgovino obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte in geslo, ki ga določi uporabnik sam in je tajno. S tem pridobi pravico do nakupa izdelkov, s čimer uporabnik postane kupec.

  Za podatke, ki nam jih posredujete ob registraciji, jamčite, da so točni in veljavni. Spremembo vaših podatkov nam lahko sporočite na elektronski naslov: info@balinarske-krogle.si

  4. Izjava zasebnosti


  Spletna trgovina balinarske-krogle.si, Magola d.o.o. , se zavezuje k zaupnosti osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov in bo storilo vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebnih podatkov ne posredujemo tretjim osebam. Izjava zasebnosti je podrobno opredeljena v zavihku Izjava zasebnosti.

  5. Cena in veljavnost ponudbe


  Vse cene v spletni trgovini balinarske-krogle.si, www.balinarske-krogle.si, so navedene v € (evrih) in že vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Vse cene v spletni trgovini so cene blaga in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene veljajo od trenutka naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

  V primeru, da se cena artikla med postopkom obdelave naročila spremeni, bo spletna trgovina balinarske-krogle.si kupca o tem obvestila. Spletna trgovina balinarske-krogle.si bo po svojih najboljših močeh poskušala v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med Spletno trgovino balinarske-krogle.si in kupcem je sklenjena v trenutku, ko uporabnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za Spletno trgovino balinarske-krogle.si kot za kupca.

  Cene so redne in/ali akcijske s popustom (jasno označene v spletni trgovini balinarske-krogle.si), ter se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

  Kupec lahko opravi preklic naročila v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur od naročila, mora odpoved naročila biti opravljena preko telefona.

  6. Način plačila


  Kupec lahko v spletni trgovini balinarske-krogle.si naročeno blago plača na en način:

• po predračunu (z nakazilom na naš transakcijski račun), ki ga boste po oddanem naročilu prejeli na vaš elektronski naslov. Po prejemu plačila bomo naročene izdelke dostavno službo v roku 14 dni.

7. Dostava blaga

Rok dostave naročenih izdelkov je 14 delovnih dni od datuma sprejetja vašega naročila oz. prejetja nakazila po predračunu.


Strošek poštnine se prišteje k znesku naročila glede na njegovo težo in bo podan v predračunu, ki ga boste prejeli na vaš elektronski naslov. Dostava poteka pretežno v dopoldanskem času, vse delovne dni v tednu.


8. Vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 8. dneh od prevzema blaga sporoči na elektronski naslov info@balinarske-krogle.si ali pisno po pošti na naslov Magola d.o.o., Kolodvorska 21, 6230 Postojna, da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev.

Kupec mora v 8. dneh od poslanega sporočila o odstopu od naročila podjetju vrniti blago nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini. Edini strošek, ki ga ima kupec z odstopom od naročila oz. pogodbe je neposreden strošek vračila blaga, ki ga pošlje na naslov podjetja.

9. Postopek vračila kupnine

Podjetje Magola d.o.o. vrne kupnino kupcu najkasneje v 10. dneh od prejetja vrnjenega blaga izključno na osebni bančni račun, ki nam ga sporočite v postopku vračila. Gotovine ne izplačujemo.

10. Uporaba piškotkov

Piškotek je podatek, ki ga spletni brskalnik uporabnika samodejno začasno shrani na njegovem računalniku za čas obiska spletne trgovine balinarske-krogle.si in služi za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice ter ostale nujne podatke, ki služijo za pravilno delovanje spletne trgovine balinarske-krogle.si. Piškotek lahko shrani tudi vaše uporabniško ime in geslo, tako da se vam ni potrebno ob vsakokratnem obisku na novo prijaviti v vaš račun. Uporabo piškotkov lahko uporabnik tudi onemogoči v svojem brskalniku, a v tem primeru spletna trgovina balinarske-krogle.si ne bo delovala brezhibno.

11. Končna določba

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine balinarske-krogle.si pričnejo veljati z dnem 05.03.2016 do preklica.